Στοιχεία Επικοινωνίας

Ανδρέου Δημητρίου 94
Καλογρέζα-Νέα Ιωνία

Τηλ.: 2102775486 
Fax: 2102752911

E-mail: info@koronidis-krystalla.gr

 

 


 Site created by

Η οικογένεια Κορωνίδη δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού από το 1970.

Η εταιρεία  Κορωνίδης Κρύσταλλα είναι η εξέλιξη  της Α & Μ Κορωνίδης.  Δημιουργήθηκε το 1979 από τους Αλέξη και Μιχάλη Κορωνίδη με αντικείμενο την πώληση και την τοποθέτηση υαλοπινάκων και καθρεπτών. Μετά από 35 χρόνια  παρουσίας στο χώρο του γυαλιού και με συνεχή  κατάρτιση σε νέες εφαρμογές  είμαστε εδώ για να δώσουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις για τους χώρους σας. Το μεράκι   και η συνέπεια μας  μαζί με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα  των υλικών μας, συνθέτουν την αξιοπιστία μας στον χώρο του γυαλιού.      


Μερικά από τα ειδή που ειδικευόμαστε αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών , κρύσταλλα διπλά- ενεργειακά - ειδικές γυάλινες  κατασκευές, βιτρίνες καταστημάτων, φυσαρμόνικες γυάλινες πόρτες, γυάλινα στέγαστρα, επενδύσεις κουζίνας, γυάλινα  μπαλκόνια, γυάλινες  σκάλες, καμπίνες  ντουζ, καθρέπτες φιμέ, μπρονζέ, αντικέ, χρωματισμένους υαλοπίνακες Lacobel, κρύσταλλα με ψηφιακές εκτυπώσεις, triplex, σκληρυμένους υαλοπίνακες tempered glass.

Η εταιρεία μας παράγει πιστοποιημένους ενεργειακούς υαλοπίνακες με CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση και  είναι ενεργό μέλος της ΠΟΕΒΥ.   Με την παράδοση της παραγγελίας παραλαμβάνει ο πελάτης  πιστοποιητικά απόδοσης των υαλοπινάκων.

View the embedded image gallery online at:
https://koronidis-krystalla.gr/aboutus.html#sigProId8338436f9b